Yhteystiedot


HAUKKUMAA OY

Pyörönmaantie 218

37630 VALKEAKOSKI


Ajo-ohjeita:

Pyörönmaantieltä on opasteviitat Haukkumaan parkkialueelle. 

Google maps neuvoo välillä väärään kohtaan. Tulit sitten Tampereen suunnalta tai Valkeakosken suunnalta, ajetaan Pyörönmaantietä noin 3-4 kilometrin matka kunnes tien varrella näkyy kaksi uudehkoa omakotitaloa (ruskea hirsitalo ja siniharmaa puutalo). Näiden talojen välistä lähtee tie loivasti ylämäkeen ja tien varrella on valaisin tolppia sekä tolppa jossa lukee asunnon nro 218. Tätä tietä pitkin pääset perille Haukkumaahan. 

Jos et löydä perille, ota rohkeasti yhteyttä niin yritämme neuvoa!


Yhteydenotto:

Sanna Bun / Tero Kahelin

Puhelin: 050-5506789 

Sähköposti: info@haukkumaa.fi


Y-tunnus: 3222315-3


MEISTÄ

Haukkumaan yrittäjinä toimimme me; Sanna Bun ja Tero Kahelin. Laumaamme kuuluu broholminkoira Reino ja monirotuinen Rosamunda, josta löytyy tanskandoggia, rottweileria ja bokseria. Sulassa sovussa koiriemme kanssa elävät myös 3 kissaamme; Nemo, Hemuli ja Mauku. 

Ajatus koirametsästä lähti liikkelle "vaivihkaa". Aluksi meidän oli tarkoitus aidata osa tonttia vain omien koirien käyttöön, sillä halusimme tarjota koirillemme mahdollisuuden liikkua mahdollisimman paljon vapaana, mutta kuitenkin turvallisessa ympäristössä ilman huolen häivää. Erityisesti Rosamunda on hyvin aktiivinen koira, joka kaipaa sitä "vauhdin hurmaa" ja nauttii saadessaan juosta metsässä täysillä. Rosamunda lähtee myös herkästi hajujen perään, joten aidattu alue on ehdoton. Reino taas on rauhallinen, oman perheen seurassa viihtyvä koira, joka metsässäkin pysyttelee usein aivan lähettyvillä ja vahtii missä kukakin lauman jäsen liikkuu. 

Omat haasteensa meille on tuonut talven pimeä aika ja koirien ulkoilun toteuttaminen. Töiden jälkeen on pitänyt lähteä lenkille pilkkopimeään Pyörönmaantielle, jossa ei ole katuvaloja. Lisäksi läheinen pururata on talvisin hiihtäjien käytössä, jolloin koirien kanssa sinne ei ole asiaa. Nyt kun oma metsä on valaistu, on aivan mahtavaa päästää koirat töiden jälkeen metsään juoksemaan ja purkamaan päivän aikana patoutunutta energiaa. Ja lisäksi koiramme nauttivat metsässä liikkumisesta ihan silminnähden. 


Kuva: Valkeakosken Sanomat, Nella Keski-Oja

LOMAKE

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella!

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.